Kattpensionat

Den bästa kattvakten

Den bästa kattvakten

Kattpensionat är ett bra alternativ för dig som ska resa bort och vill försäkra dig om att din katt har det bra under tiden. Att resa med katt kan ibland vara lite mer komplicerat än att resa med hund. Det kan upplevas stressigt för katten att behöva flyga, åka bil eller båt längre sträckor. Istället för att ta med din katt på resan kan du låta katten ta in på ett kattpensionat. Där kan du vara säker på att din bästa vän blir omhändertagen på ett bra sätt och får den kärlek och tid den förtjänar.

 

Nästan som hemma

Tanken med kattpensionat är att du ska kunna åka bort utan att behöva kompromissa med din fyrbenta väns välmående. Det ska kännas nästan som hemma. Din katt får bra mat, egen yta att vara på, någon att leka och gosa med. Precis som det hade varit om du var hemma. Visst kan katter ibland upplevas som självständiga djur, men de behöver fortfarande kärlek och uppmärksamhet för att känna sig nöjda. Du kan boka ett kattpensionat i Stockholm för att tryggt lämna bort din katt under semestern.

Ingen katt är den andra lik

Katter har ju precis som människor olika personligheter. Ett bra kattpensionat strävar efter att uppmärksamma vad just din katt behöver. En del behöver få komma ut och leka i koppel medan andra trivs bäst inomhus. Att låta katten bo på kattpensionat under tiden du är bortrest är att ge katten de bästa förutsättningarna för att må så bra som möjligt. En del kanske tänker att det räcker med att ha en kattvakt som tittar till någon gång om dagen. Men katter är vanedjur och förväntar sig samma uppmärksamhet som när du är hemma. En bra idé är därför att ta katten till ett pensionat där det finns personal som kan ge din katt kärlek hela dagarna.