häst utebox

På fria vidder där vi tillsammans hjälps åt att bygga både samhälle och stall från uteboxen.se

På fria vidder där vi tillsammans hjälps åt att bygga både samhälle och stall från uteboxen.se

Djupa andetag ute i den friska luften. Det är sådant som skapar livskvalitet. Att kunna vandra och verka på en plats där vi befinner oss långt ifrån städerna gör oss nämligen gott i själen.

Vi människor levde ju trots allt i huvudsak ute på de fria vidderna, eller vid skogarna, för bara några generationer sedan. Det är först på senare tid som vi har samlats i städerna.

Att verkligen frodas

Inte undra på om vi känner oss vilsna och sökande i dessa tider. Vi är helt enkelt ett djur som har hamnat i en helt annan miljö än den som vi evolutionärt är vana vid. Dock är människans stora styrka att vi är anpassningsbara. Vi kan liksom se till att saker och ting i varje fall fungerar, även om det inte är under optimala förhållanden.

Frågan är då hur bra vi kunde må om vi förändrade miljön som vi bor och verkar i.

Fler börjar inse detta, i och med att vi nu till viss utsträckning har börjat lämna städerna för landet. Det finns ett värde i att inte bara bo närmare skog och mark, utan även i att bo närmare andra människor. För det händer något när vi inte längre har tillgång till stadens bekvämligheter – vi tyr oss till varandra.

Vi hjälps åt att hålla vår bygd fin och trygg. Kanske strålar vi samman för att hjälpa grannen bygga ihop sitt nya stall från uteboxen.se. Det är trots allt sådant som för oss närmare varandra och skapar band oss människor emellan.

Det gör i slutändan att vi känner ett större sammanhang här i livet. Undersökningar har nämligen visat att det är när vi människor hjälper varandra som vi också känner störst meningsfullhet i vår tillvaro. Det finns garanterat någon i din omgivning som du kan hjälpa, redan idag. Kanske kommer du att märka att även din värd blir bättre.